Ajornada per al proper diumenge la festa major del barri de La Xinesca

  •  

Ha estat ajornada degut a la pluja per al proper diumenge la festa major del barri de La Xinesca, que s’havia de celebrar el passat dia 11; els actes s’iniciaran a les 9 del matí amb les “8 Hores Esportives”, que s’han organitzat des de l’associació de veïns del barri amb el suport de l’Ajuntament.

Comptarà amb dues modalitats esportives, futbol sala i bàsquet, i s’hi podrà participar en dues categories diferents, la que correspon als que tinguin entre 10 i 15 anys i la de majors de 16. Els partits de futbol sala es jugaran al camp de sorra del barri i els de bàsquet a la pista annexa. Està previst que hi assisteixin esportistes d’elit. Els tres primers guanyadors de cada modalitat i categoria rebran un trofeu.

A més d’activitats esportives, la celebració inclou una gran botifarrada a partir de les 12 del migdia al Parc del Congrés amb activitats culturals i lúdiques  i sorteig de premis. Aquest any la festa major del barri es presenta amb el lema “Congrés: Un parc per a la gent del barri”

Leave a Reply