Agermanament virtual amb Sant Esteve de les Roures a la sala BardeMar

Aquest divendres, Vilassar de Mar s’agermana, simbòlicament, amb el municipi virtual de Sant Esteve de les Roures amb el lliurament de les claus de casa nostra a l’excel·lentíssim alcalde senyor Orni. Recordem que aquest poble, inventat per la Guàrdia Civil i en el qual, suposadament, s’havien produït els fets més violents durant la jornada de votacions en el referèndum de l’1 d’octubre, va provocar un munt d’acudits a la xarxa.

I ara, la sala BardeMar ha decidit sumar-s’hi proposant aquest acte institucional, aquest espectacular sopar de gala, que començarà a dos quarts de nou del vespre, en el qual la diversió i les sorpreses hi són assegurades. Hi seran el rei, Toni Albà, acompanyat per l’alcalde de Sant Esteve de les Roures, el senyor Orni, interpretat per en Pep Cruz i un munt de sorpreses més. Es destinarà una part de la recaptació a les famílies dels presos polítics.

Les entrades es poden comprar als establiments habituals de Vilassar de Mar, la mateixa sala Bardemar, la llibreria Index, Eladio Televisió i la Copisteria i també a internet a través de la plataforma ticketea. El pack del sopar i la festa és de 17 euros i està disponible també la possibilitat d’assistir només a la festa posterior a un cost de 8 euros (més copa) amb entrada a partir de les 11 de la nit.

Festa, gresca i que ningú s’avorreixi seran les normes. Al marge dels grans Albà i Cruz, infinitat de sorpreses preparades amb actuació de La Tropa Teatre, Sant Pau Rhum Band, Eduard Sanchíz i els Alocs ad Roll. Dj, sorpreses i solidaritat a dojo per aquest agermanament, simbòlic amb Sant Esteve de les Roures a la Sala BardeMar. Un espai que ja té tancada la programació cultural per aquest mes, ja que a l’agost seran de vacances.

 

Notícies relacionades

Aquest dimarts, tall de trànsit a l’avinguda Carles III
La vilassarenca Bad Gyal triomfa al MOMA de Nova York
Resum de la plenària extraordinària del dijous 11 de juliol
Consells per suportar l’onada de calor prevista per als propers dies