Activitats per a la gent gran

  •  

La Regidoria de Serveis Socials, Família i Sanitat de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha organitzat un conjunt de tallers i cursos adreçats a la gent gran, entre els quals cal destacar els de risoteràpia, manteniment de la mobilitat articular, country, aula de manteniment de la memòria i nivell avançat d’informàtica, entre d’altres. Per informació i inscripcions, cal adreçar-se avui dimecres a partir de les 5 de la tarda a l’Escola Nàutica, carrer Santa Eulàlia, 40. 


El taller de risoteràpia començarà el 20 de febrer, durarà 10 sessions i es realitzarà els divendres de 2/4 d’11 del matí a 2/4 d’1 de la tarda. Impartit per Luz Urbe, té l’objectiu de treballar els beneficis fisiològics, psicològics, emocionals i socials que produeix l’acció de riure.

El taller de manteniment de la mobilitat articular s’iniciarà el 19 de febrer i durarà 5 sessions. Impartit per  fisioterapeutes d’ADAPTA, té l’objectiu d’aprendre a cuidar i mantenir la mobilitat del  cos. Es realitzarà els dijous d’11 a 2/4 d’1 de la tarda.

El taller de country, a càrrec de Teresa Ramon, s’iniciarà el 2 de març, durarà 12 sessions i es realitzarà els dilluns de 5 a 2/4 de 7 de la tarda, excepte els dilluns 25 maig i 22 de juny. Té l’objectiu de treballar la coordinació a través del ball.

L’Aula de Manteniment de la Memòria, adreçada a persones que ja han fet algun taller de la memòria, s’iniciarà el 18 de febrer. Conduïda per Marta Díaz Petit, es realitzarà els dimecres de 2/4 d’11 del matí a 12 del migdia durant 10 sessions.
Pel que fa al taller d’informàtica a nivell avançat, està adreçat a persones que ja han fet el nivell inicial d’aquest curs. El nombre màxim de participants a aquest taller, conduït per Carlos Rivera, és de 16 persones. S’iniciarà el 16 de febrer, durarà 10 sessions i es realitzarà els dilluns i dijous de 9 a 11 del matí.
Cal destacar que, a més d’aquests cursos, altres activitats adreçades a la gent gran que s’estan duent a terme són el taller de la memòria, piscina, tai-txi, el taller anomenat “Treballem el cos i la ment” i informàtica a nivell inicial.

Pel que fa a sortides, dijous 21 de maig hi ha programada una en autocar al Teatre Nacional de Catalunya, per 12 euros. Quant a les xerrades mensuals, la del 23 de febrer tractarà sobre la salut a través de l’alimentació, la del 30 de març sobre com programar les visites mèdiques a través d’Internet i la del 27 d’abril sobre la memòria històrica. Les xerrades comencen a 2/4 de 6 de la tarda.

Totes les activitats es duen a terme al Centre Social Mossèn Josep Maria Galbany, situat al carrer Sant Roc, 2, excepte el taller de piscina, que es realitza a la piscina municipal. 

Leave a Reply