El 9 i 10 de setembre, actes de la Diada a Vilassar de Mar

Les activitats de la Diada Nacional de Catalunya a Vilassar de Mar s’iniciaran diumenge 9 de setembre a la tarda amb dues activitats que es faran a la Sala Maria Roser Carrau. Per una part, la projecció a partir de les 7 de la tarda del documental “Imaginar un país, el Congrés de cultura catalana”, presentat per la seva directora, Marta Rovira Martínez, i per altra banda, el debat posterior que hi haurà, quan acabi la projecció, sobre el contingut d’aquest documental, a càrrec de la Fundació Congrés de Cultura Catalana. Els actes seguiran a 2/4 de 9 del vespre amb un recital, al jardí de l’espai cultural Can Bisa, de composicions poètiques de Maria Mercè Marçal, a càrrec de La Tropa Teatre.

Les activitats de l’11de setembre es reprendran la vigília de la Diada i es concentraran a la plaça de l’Ajuntament . Així, per tant, dilluns 10 de setembre a les 9 del vespre i haurà l’audició-ballada de sardanes que protagonitzarà la Cobla Sabadell. A 2/4 de 10 de la nit, sortirà de la plaça del Círcol en direcció cap a la plaça de l’Ajuntament, la vuitena marxa de torxes que organitza l’Assemblea Nacional Catalana i que arribarà a la plaça de l’Ajuntament a 2/4 d’11 de la nit. Minuts més tard, hi haurà la lectura del manifest. Més tard, a ¾ d’11 de la nit, recital de poesia a càrrec de La Tropa Teatre. A les 11 de la nit els Sons de l’AVAL protagonitzaran una actuació musical.

Un quart d’hora més tard, nou recital de poesia a càrrec de La Tropa Teatre, al que seguirà a 2/4 de 12 de la mitjanit, un recital a càrrec de la Coral Englatina. L’ofrena floral a la senyera s’iniciarà a ¾ de 12 de la mitjanit, els primers que la realitzaran són les entitats, i mitja hora més tard, a un quart d’una de la matinada, la farà l’Ajuntament. Hi haurà a continuació l’acte institucional de l’Ajuntament, que comptarà amb un parlament de l’alcalde, Damià del Clot. L’acte compta amb la col·laboració dels Ssstrèpits de l’AVAL. Per acabar, a 2/4 d’1 de la matinada, s’interpretarà el Cant dels Segadors, himne nacional de Catalunya, amb la participació de la Coral Englantina.

Notícies relacionades

Avís sobre la programació de Vilassar Ràdio
Vilassar Ràdio atura la seva programació habitual
Babord presenta la llista electoral per al 26-M
Presentació de la candidatura d’ERC-Gent per Vilassar de Mar