Actes a Vilassar de Mar a favor de la 25ª edició de la Marató de TV3

  •  

Vilassar de Mar acull activitats a favor de la Marató de TV3, que arriba a la seva vint-i-cinquena edició i està dedicada enguany a la lluita contra l’ictus i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques. Els actes s’iniciaren el cap de setmana del 19 i 20 de novembre amb la tómbola del taller de reciclatge del Pla de Desenvolupament Comunitari i l’Associació de Veïns El Barato.

El passat dilluns 12 de desembre la Fundació La Marató de TV3 va organitzar una conferència sobre l’ictus i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques a la Biblioteca Ernest Lluch.

Pel que fa a aquest cap de setmana, dissabte 17 de desembre tindrà lloc la Festa a favor de la Marató organitzada pel Patronat Parroquial, el GOVI, i Vilassar Ràdio, amb el suport de l’Ajuntament. Els actes s’iniciaran a les 5 de la tarda amb una cercavila que sortirà des de la plaça de l’Església fins a l’Ateneu Vilassanès , on a ¼ de 6 de la tarda s’iniciarà la festa, que inclourà xocolatada, balls, música en viu i sorteig solidari de regals cedits pels comerços de Vilassar de Mar. Entre altres actuacions, hi haurà la dels alumnes de l’escola Vine i Balla.

També dissabte tindrà lloc el cinquè festival de màgia solidària, organitzat per Magic Grup Maresme, amb el suport de l’Ajuntament, a la Sala Maria Roser Carrau. El certamen s’iniciarà a les 6 de la tarda amb l’actuació de Juan Luís, Alex, Oscar, David i Josep Roma, i continuarà a les 7 de la tarda amb Mag Jan, Trimàgic, Diego I el gran i Mag Selvin

Pel que fa a diumenge 18 de desembre, al passeig del Veral de l’Ocata, de 2/4 de 10 del matí a 3 de la tarda, es durà a terme la festa solidària organitzada per les associacions de mares i pares de les escoles Pérez Sala, Escola del Mar, Vaixell Burriac, Els Alocs, Pla de l’Avellà i el Grup Organitzador del Veral de l’Ocata. Hi haurà tómbola, mercat solidari, xocolatada, grallers, ball, botifarrada, pa amb tomàquet, pastissos del Firobi, Sssstrèpits, servei de bar, calendaris globus.

Quant a la plataforma Vilassar de Mar Diu Sí organitza diumenge 18 de desembre bingo solidari, Vila-Quina, a les 12 del migdia als exteriors de la Biblioteca Ernest Lluch

Pel que fa a l’Escola de Dansa Madó, organitza el mateix diumenge una exhibició de dansa a partir de les 12’30 del migdia a la plaça Picasso.