A l’abril, II Jornada del pèsol a Vilassar de Mar

  •  

Durant tot aquest mes d’abril, el pèsol és el protagonista a la taula. Vilassar de Mar torna a participar a ‘La cuina del pèsol del Maresme’, un circuit gastronòmic per diferents municipis de la comarca amb l’objectiu de promocionar el consum del pèsol. A través del fulletó “La cuina del pèsol del Maresme 2010”, editat pel Consorci de Turisme Costa de Barcelona Maresme i el Gremi d’Hostaleria i Turisme Mataró i Maresme, es recullen les activitats i els menús que s’han programat a Cabrils, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró i Vilassar de Mar, a més d’algunes receptes culinàries amb pèsols.


Davant la bona acollida de l’any passat, Vilassar de Mar organitza una nova edició de les jornades del pèsol, les segones, que es duen a terme de l’1 al 30 d’abril. Cinc restaurants de la vila i una botiga de plats cuinats ofereixen durant aquestes dates menús amb el pèsol com a ingredient protagonista: la Nova Atlàntida, l’Atlàntida 2, el Club Nàutic de Vilassar de Mar, el Sot, el Terral i can Pocurull.

Leave a Reply