A la venda els tiquets per al Sopar de les Llenties

  •  

La Comissió de Festes de la Parròquia de Sant Joan ha organitzat un any més el tradicional sopar de les llenties a benefici d’un projecte solidari proposat per Mans Unides. Aquest any es tracta d’un programa de desenvolupament comunitari i enfortiment de la dona a l’Índia presentat per les Germanes del Sagrat Cor. L’acte tindrà lloc divendres 20 de febrer a les 9 del vespre al vestíbul de l’Ateneu Vilassanès. Els tiquets són a la venda al despatx parroquial.


Els diners que es recullin de la venda de tiquets aniran destinats a un projecte solidari que té l’objectiu d’actuar en l’enfortiment de la dona a través de grups d’autoajuda  i en l’accés a nivells bàsics de salut i educació, mitjançant activitats centralitzades des d’un centre comunitari, la construcció del qual està englobada en el mateix projecte, que té un cost de 68.558 euros. El projecte es durà a terme a 15 poblets de l’estat indi de Jharkhand situats en una zona rural majoritàriament habitada per membres de les castes més marginades i desfavorides del país. El 75 % de la població viu per sota del llindar de la pobresa i es dedica a una agricultura escassament productiva per la manca de recursos tècnics i financers. Els beneficiaris del projecte seran 3.000 persones, especialment dones. Mans Unides finançarà la construcció d’un edifici de 350 metres quadrats i les despeses de personal i formació. L’aportació de la comunitat local serà el terreny i l’equipament del centre. 

En aquest projecte hi col.laboren les parròquies de  l’Arxiprestat de la Cisa -del qual l’Església de Vilassar de Mar en forma part-, Mataró, Badalona Nord, Badalona Sud i Gramenet.

Leave a Reply