A la venda els tiquets per al Sopar de les Llenties

  •  

La Comissió de Festes de la Parròquia de Sant Joan ha organitzat un any més el tradicional sopar de les llenties a benefici d’un projecte solidari proposat per Mans Unides. L’acte es farà divendres 12 de febrer a les 9 del vespre al vestíbul de l’Ateneu Vilassanès. Els tiquets són a la venda al despatx parroquial. El sopar consistirà en llenties, arròs bullit, fruita, aigua i vi. Les llenties són un regal del Grup Bíblic. 


Pel que fa al projecte proposat per Mans Unides, mossèn Manel Pérez explica que els diners obtinguts aniran destinats a la construcció i equipament a Sicalpa (Equador)  d’ una aula per a fer classes i una sala per a informàtica. En aquest projecte, pressupostat en 47.000 euros, hi col.laboren les parròquies de  l’Arxiprestat de la Cisa -del qual l’Església de Vilassar de Mar en forma part-, Mataró, Badalona Nord, Badalona Sud i Gramenet.
 
En el transcurs del sopar, la religiosa franciscana Sor Neyda parlarà sobre la seva experiència amb els indígenes d’Amèrica Llatina. S’acompanyarà aquesta intervenció amb imatges.

Leave a Reply