9è aniversari de Viladona

  •  

 Divendres l’entitat Viladona celebra el seu novè aniversari. Viladona és una associació de dones fundada l’any 2001, a partir de les inquietuds d’un grup de dones que trobava a faltar al poble un espai de reunió i d’intercanvi d’idees entre dones de sectors diferents de la societat local. Es tracta d’una associació de dones formada íntegrament per dones, tot i que els homes poden assistir a tots els actes programats amb una excepció, el sopar de la dona treballadora que celebren cada any al voltant del 8 de març. Actes contra la violència de gènere al novembre o al març coincidint amb la diada de la dona treballadora, així com sortides al teatre o projeccions de pel·lícules amb sessió de debat, són algunes de les activitats que Viladona organitza al llarg de l’any.

Montserrat Centelles, en representació de Viladona, ha fet un balanç positiu de la feina feta per aquesta entitat de Vilassar de Mar.
L’acte commemoratiu, obert a tothom, tindrà lloc divendres a les 10 de la nit al pati de l’Escola del Mar amb coca, cava i un espectacle de màgia. Centelles ens parla de la importància d’aquesta celebració.
Actualment l’entitat compta amb una vuitantena de sòcies.

Leave a Reply