8ª edició del Concurs escolar de dibuix, organitzat pel GOVI

El GOVI, Grup d’Opinió de Vilassar de Mar, organitza el concurs escolar de dibuix, que enguany arriba a la seva vuitena edició. El tema del dibuix és “Vilassar de Mar comparteix el que importa” i ha estat triat, com l’any passat, per donar suport a la campanya contra la fam de Mans Unides. Es podran presentar tots els alumnes de primer a sisè de primària residents a Vilassar de Mar o que estudien als centres escolars de la nostra localitat i a l’Escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar. Pel que fa a la tècnica, és totalment lliure. Es pot emprar qualsevol tipus, com per exemple aquarel·les, llapis, ceres o temperes, entre d’altres, sempre que s’adaptin al format de la cartolina específica o paper DIN A-4.

Pel que fa a la presentació, al revers del dibuix, s’indicarà el nom de l’autor, el títol, un número de telèfon de contacte, població i/o el curs i col·legi a què pertany. Els dibuixos es poden lliurar en els respectius centres educatius, a Can Bisa (C/ Montserrat, nº 8), de dilluns a divendres de 9 a 14h i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, de dilluns a divendres de 16 a 21h. El termini de lliurament serà del 9 al 13 d’abril.

Quant al jurat, estarà compost pel president del GOVI i un altre membre de l’entitat, una persona relacionada amb el món artístic i representants de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. La decisió del jurat es farà pública als mitjans de comunicació de titularitat pública de la nostra població, a la pàgina web de l’entitat així com de forma personal als guanyadors.

Quant als premis, es lliuraran tres per cada cicle de primària: inicial, mitjà i superior, un especial de Mans Unides i un de reconeixement d’escola. Els premis es lliuraran en l’ acte que es celebrarà a la Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, el divendres 27 d’abril, a partir de les 18:30h, al qual estaran convidats tots els participants en el concurs.

Els dibuixos premiats, així com els dibuixos de la resta de participants s’exposaran públicament a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch del 23 d’abril al 11 de maig. El certamen es realitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Vilassart, Llibreria Index i Biblioteca Ernest Lluch.

(Foto: gOvi)

Notícies relacionades

Aquest dimarts, tall de trànsit a l’avinguda Carles III
La vilassarenca Bad Gyal triomfa al MOMA de Nova York
Resum de la plenària extraordinària del dijous 11 de juliol
Consells per suportar l’onada de calor prevista per als propers dies