666 inscrits als cursos i tallers per a la gent gran organitzats per la Regidoria de Serveis Socials

Un total de 666 persones s’han inscrit als cursos i tallers per a la gent gran que ha organitzat la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. A més, 106 persones són en llista d’espera a punt per aprofitar l’oportunitat si es produeix alguna baixa. L’objectiu d’aquestes activitats formatives, que s’estendran fins el mes de juny, és fomentar l’envelliment actiu i saludable.

De la vintena de cursos i tallers proposats, el que ha tingut més acceptació ha estat el de la marxa nòrdica amb un total de 87 persones inscrites. El taller de txi-kung també ha estat un dels més sol·licitats amb 41 persones inscrites i 32 en llista d’espera. De moment, el taller nadalenc de decoració nadalenca amb patchwork i el d’informàtica de primer nivell són els que menys inscrits tenen.

L’oferta era molt extensa i les persones grans del nostre municipi podrien triar entre una bateria molt ampla d’activitats pensades per al seu benestar. Les altres activitats que es realitzen són les següents: primer nivell del taller de la memòria, aula de manteniment de la memòria, curs d’internet, , activitat física dirigida gimnàstica en sec i piscina, balls country, taller de coordinació i activació muscular, taller de mandales, taller de relaxació i meditació, taller de ganxet i mitja, taller “Això serà cosir i cantar”, taller de modern lince dance-ball en línia, taller decorem el nadal, , trobada d’amigues i amics de l’arxiu municipal de Vilassar de Mar.

 

Notícies relacionades

Arriba un any més el festival “Vilassar de Mar amb la Marató de TV3”
La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3
Diumenge, acte de celebració del centenari de “Els Pastorets” de Vilassar de Mar
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3