4 noves alumnes marxaran a Irlanda com a premi al seu estudi

Marta Ríos Bisquert i Silvia Rovira López, de l’institut Vilatzara, i Marta Morales Tablero i Mireia Borràs Vázquez, del Pere Ribot, són les 4 alumnes que s’aniran a Irlanda aquest juliol gràcies al projecte “Llengua i cultura a Irlanda”, organitzat per la Regidoria de Joventut. Aquest matí, a Can Jorba, s’ha fet el reconeixement a les alumnes i se’ls ha explicat en què consistirà el viatge. La regidora de Joventut, Montse Gual, i el regidor d’Ensenyament, Josep Solé, han felicitat les joves per les seves bones notes i les han encoratjat a gaudir de l’experiència de poder conèixer altres cultures.
En aquesta 8a edició, el projecte continua amb l’objectiu amb què va començar: premiar l’esforç a l’estudi (es premia als alumnes, dos de cada institut, amb les millors notes de l’expedient acadèmic), promocionar l’intercanvi de cultures i millorar la transició de la formació al món laboral dels joves estudiants de Vilassar de Mar.
El projecte “Llengua i cultura a Irlanda” consisteix en una estada de 21 dies, del 5 al 26 de juliol, al comtat de Wicklow, a la ciutat Arklow, amb famílies irlandeses en règim de pensió completa. Un cop allà, les alumnes vilassarenques faran classes d’anglès, activitats culturals i visites lúdiques i educatives. Les vivències de la seva estada a Irlanda les explicaran a través del bloc http://vilassardemar.wordpress.com.

Notícies relacionades

Dimarts 27 de febrer, ple de pressupostos
Dissabte, presentació de la temporada de Passions de Catalunya, de la qual forma part la Passió de Vilassar de Mar
Ara retrata’ls tu i guanya un bon premi
Tertúlia Jove: quan l’esport va més enllà del futbol