39 donacions de sang a la campanya organitzada pels alumnes de  l’institut Pere Ribot

Dimecres 30 de maig a la tarda es va dur a terme la campanya de recollida de donacions de sang organitzada pels alumnes de primer de batxillerat de l’institut Pere Ribot, dins de la  materia de biologia, amb el suport del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, que va desplaçar la seva unitat mòbil i personal per a les extraccions fins a la seu de  l’institut.

Els alumnes s’han encarregat d’organitzar, coordinar i difondre aquesta campanya. El resultat són les 39 donacions recollides. D’aquestes, 14 corresponen a persones que efectuaven donació per primera vegada i 10 persones no van poder efectuar-ne per prescripció mèdica.

A Catalunya es necessiten mil donacions de sang al dia.  A l’estiu augmenten els desplaçaments i, desgraciadament, s’incrementen els accidents a la carretera i és l’època en que calen més donacions de sang.

Notícies relacionades

Recuperar el Pla de Mobilitat del Maresme i avançar en la gestió del litoral seran els eixos de la presidència de Damià del Clot al capdavant del Consell Comarcal del Maresme
La Policia Local deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en interior d’establiment comercial
La Unió Esportiva començarà l’assalt a Tercera Divisió l’1 de setembre rebent l’Hospitalet
Damià del Clot serà escollit, aquest divendres, nou president del Consell Comarcal del Maresme