351 inscrits al nou programa municipal d’activitats físiques dirigides

  •  

351 persones s’han inscrit al nou programa municipal d’activitats físiques dirigides, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. 233 provenen de l’anterior programa de gimnàstica de manteniment i 118 són nous inscrits.


Pel que fa als cursos d’aquest nou programa, les classes de gimnàstica de manteniment, amb 103 inscrits,  s’imparteixen, a més del CEIP Pérez Sala, també al Pavelló Municipal d’Esports Paco Martín. Es tracta de sessions col•lectives, adreçades i recomanades per a persones majors de 65 anys, que tenen l’objectiu d’aconseguir una millor mobilitat, i augmentar la força, resistència i coordinació.
Quant a pilates, les classes s’imparteixen a l’IES Pere Ribot i al Pavelló Paco Martín, i compta amb 62 inscrits.  Es tracta d’una activitat imprescindible per al benestar físic, amb mètodes de treball destinats a evitar contractures, sobrecàrregues, lesions articulars… Es treballa la postura corporal, la conscienciació corporal i el control de la respiració.
Pel que fa a step to, s’imparteix a l’IES Pere Ribot i compta amb 30 inscrits. Es tracta de sessions coreografiades de baixa dificultat amb la utilització de l’step. Es realitza un treball variat entre l’aeròbic i exercicis de tonificació general. L’step està poc recomanat per a persones amb patologies de genoll.

Quant a  circuit trainning, amb 129 inscrits, s’està impartint a l’IES Pere Ribot. Es tracta de sessions molt dinàmiques amb exercicis diversos. És un entrenament de coordinació fàcil i d’alta intensitat, que combina exercicis de cursa amb pràctiques de terra i matalasset.

Pel que fa a les classes de gac (desenvolupament de la força del tren inferior del cos que treballa principalment sobre cames, abdomen i glutis) i bap (desenvolupament de la força del tren superior del cos, que treballa principalment sobre braços, abdomen i pectoral), hi ha 27 inscrits i es realitza a l’IES Pere Ribot.

Leave a Reply