18 de maig, acte principal de campanya de Babord

Babord organitza l’acte principal de campanya dissabte 18 de maig a les 7 de la tarda a la plaça del Círcol, amb la intervenció de l’activista veïnal Gala Pin, regidora, per Barcelona en Comú, de Participació i del districte de Ciutat Vella a l’Ajuntament de Barcelona, l’historiador Albert Botran, regidor a l’Ajuntament de Molins de Rei, diputat al Parlament de Catalunya i integrant del Secretariat Nacional de la CUP, i un representant de Som Alternativa. Hi haurà parlaments de regidors i regidores d’aquesta legislatura, i candidats i candidates que van a a llista electoral, i dels partits polítics que donen suport a Babord. També es projectaran videos de campanya.

Pel que fa a la definició de la llista, Arona ha explicat aquest divendres que és “una candidatura que té força, un moviment que implica molta gent més enllà de la cojuntura electoral, que lluita pel dret al poble, en un context on molta gent ha hagut de marxar pel preu de l’habitatge” i ha afegit que Babord “aposta per la revolució ecològica”, i en conjunt “una aposta transformadora que vol posar l’Ajuntament al servei dels interessos majories socials del nostre poble i no d’una minoría privilegiada com ha passat molts anys”.

Quant al lema principal de campanya, és “Vilassar de Mar, fes-te sentir”. Es tracta d’ un lema “que apel·la a tota aquella gent que creu que ens els quatre anys de la legislatura no se l’escolta prou, que la seva veu és obviada per les administracions i que les seves necessitats no són prou ateses”, ha dit Arona. I l’altre lema és “Garantim drets i prou privilegis” . Arona,en referència a aquest segon lema i en relació als “privilegis”, ha afegit que “la política municipal està plena de casos concrets”.

L’acte es completarà amb un sopar popular (fideuà), l’acompanyament musical d’Isidre Caro i concert dels grups musicals vilassarencs Simbiosi i Moniatos. Si plou, des de Babord s’ha avançat que l’acte es traslladaria a un lloc alternatiu.