15 gimnastes de l’AGAV van participar a la segona fase de Promogym

13El passat cap de setmana, 12 i 13 de març, 15 gimnastes de l’AGAV van participar a la segona fase de Promogym a la localitat de Salt, organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica. La jornada va començar amb l’actuació de les més petites, Sofia-Ana Soler, Maia Burgos, Adriana Pérez del Leon i Jorgina Abril, a la categoria de P1A demostrant l’evolució en tots els aparells gràcies a l’esforç que fan dia rere dia. La següent competició va ser l’actuació a la categoria P2A de Berta Garcia-Conde, Irina San Agustin i Laia Jover, la qual s’ha incorporat recentment i, per tant, es va estrenar en el món de la competició.
La última competició de la jornada del dissabte la van tancar amb la categoria de P2B les gimnastes Joana Armisen i Andrea Quesada, demostrant les seves ganes per competir ja que, tot i tenir alguna petita errada en els exercicis a barra, van saber remuntar en els altres aparells i van acabar realitzant una molt bona actuació. Segons comenta Eva Quirant, presidenta de l’AGAV,  les gimnastes van realitzar una molt bona competició demostrant una molt bona actitud.

Cal destacar la primera posició de la gimnasta Andrea Quesada a l’aparell de salt de poltre. Finalment, diumenge va ser el torn per a les gimnastes més grans, Laia Casta, Julia Cisa, Esther Guillen, Mar Nasarre, Alaitz Puig, Yeliena Tolrà i Marta Vidal, competint a la categoria P4. També, per la seva part, Esther Guillén va aconseguir la seva primera medalla obtenint la segona posició en la classificació general i la primera posició a l’aparell de salt de poltre.