1 i 2 de juny, Festes de Castella-La Manxa 2018

L’Associació de Daimieleños de Vilassar de Mar i Comarca organitzen un any més les Festes de Castella-La Manxa, en el context de l’agermanament entre Damiel i Vilassar de Mar, amb activitats repartides entre divendres 1 i el dissabte 2 de juny a la plaça Carles Trias del Barato. Propostes esportives, musicals, jocs tradicionals i degustació de la tradicional caldereta manxega, entre altres activitats. Enguany l’Associació de Daimieleños farà un reconeixement a Lázaro Monblant per la seva col·laboració amb les festes i li farà entrega d’una placa.

Les activitats s’iniciaran el vespre de divendres a 2/4 de 9 del vespre amb una cercavila a càrrec de l’AVAL mitja hora més tard, rebuda de les autoritats dels ajuntaments de Daimiel i Vilassar de Mar i homenatge al  Lázaro Monblant Pozas. Més tard a les 10 de la nit hi haurà vi d’honor.

Dissabte a les 9 del matí es realitzarà el  XVII Torneig de petanca de Castilla-La Manxa,  i el lliurament de trofeus a 2/4 de 2 de la tarda. A les 2 de la tarda hi haurà degustació de caldereta manxega, que es començarà a cuinar a 2/4 de 12 del migdia. El preu de la degustació és de 3 euros.  Més tard a les 8 hi haurà l’actuació del grup de sevillanes del barri i a les 9 de l’actuació de la Rondalla de la Federació de Castella-La Manxa. Més tard, quan faltin vint minuts per les 10 de la nit,  degustació de productes originaris de Daimiel com ara xoriços, botifarrons, formatges, al preu d’1,50 euros el tiquet i a les 10 de la nit actuació de Sheila.

Tant divendres com dissabte hi haurà partides de cartes a les 4 de la tarda, i dissabte durant la degustació de caldereta i la de productes de Daimiel hi haurà sorteig de diferents obsequis.

Notícies relacionades

Cau part de la façana d’un immoble ubicat al carrer de Sant Jaume
Vols veure com era el Vilassar de Mar nevat?
Els secrets de la casa de cós, al descobert
Les càmeres de l’Amo del Poble visiten Vilassar de Mar